Uvjeti korištenja

Larus d.o.o., (dalje: Agencija)

Temeljem obveza koje proizlaze iz Opće uredbe o zaštiti podataka – GDPR, na snagu stupa s danom 25.05.2018. godine, te regulira i propisuje pristup Agencije zaštiti osobnih podataka, uskladili smo poslovanje i naš odnos prema Korisnicima.
Ovim putem Vam želimo objasniti pod kojim uvjetima, te koje podatke prikupljamo kada nas posjetite ili pošaljete upit s ove stranice.

Slanjem upita ili posjetom našoj stranici Korisnik je suglasan da Agenciji DOMUS LUCROSA d.o.o (dalje: Agencija) dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke i/ili podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Korisnik dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s Agencijom.

SLANJE UPITA

Svrha prikupljanja podataka u slučaju da Agenciji šaljete upit je uspostaviti kontakt s Korisnikom kako bi pokrenuli proces posredovanja, ili dostavili tražene informacije.
Agencija se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima svojih Korisnika, prikupljamo samo nužne podatke koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Agencija neće dostaviti, niti razotkriti podatke Korisnika trećim osobama, osim u slučaju da uvid zatraži neka od ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, a za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.
Svi podaci o Korisnicima se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su nužni za obavljanje tekućeg poslovanja. Svi djelatnici Agencije odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti, te su potpisnici Izjave o povjerljivosti.
Sve dostavljene podatke od Korisnika smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocije o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Korisnik je suglasan da mu na periodičkoj bazi šaljemo informacije o našim aktivnostima. Korisnicima je pružena mogućnost izbora o načinu upotrebe njihovih podataka za potrebe marketinških kampanja.

PRETRAŽIVANJE STRANICE

U slučaju da samo posjetite našu stranicu prikupljaju se podaci kroz takozvane kolačiće. U daljnjem tekstu navedene su informacije o načinu rada stranice, kako biste imali potpunu informaciju o raspolaganju Vašim podacima.
Kolačići
Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi pri narednim posjetama lakše i brže pretraživali, potrebno je minimalnu količinu informacija pohraniti na Vaše računalo ili bilo koju vrstu aparata kojim se služite. 
Kolačići spremaju Vaše postavke za internetsku stranicu (jezik ili adresa), mogu spremiti i Vaše osobne informacije, npr, ime, e-mail adresu, lokaciju.
Kolačići sami ne mogu ništa uraditi, ne mogu sadržavati viruse niti instalirati maliciozni softver na Vašem aparatu. Spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljivi. 
Imate izbor da kolačiće;
   ● izbrišete nakon korištenja
   ● blokirate, ali pritom neke opcije stranice neće biti u funkciji ili dostupne.
Privremeni kolačići se uklanjanju s Vašeg aparata kada zatvorite preglednik dok stalni kolačići ostaju spremljeni na Vašem pregledniku dok ne isteknu ili ih pobrišete.
Kolačići prve strane dolaze s internetske stranice koju pregledavate u tom trenutku, a kolačići treće strane dolaze od reklama drugih domena koje se pojavljuju na stranici koju u tom trenutku gledate. Pomoću  tih kolačića domene, stranice mogu pratiti način korištenja interneta u marketinške svrhe.
Naša web stranica koristi;
   ● privremene kolačiće 
   ● stalne kolačiće 
   ● kolačiće treće strane

Kolačiće treće strane nismo postavili mi sami, već su uvjetovani korištenjem Google servisa kao što je Google Analytics koji prikuplja podatke na našoj web stranici. Ti podaci se sakupljaju na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte, https://policies.google.com/technologies/partner-sites.
Postavke kolačića možete konfigurirati i mijenjati u pregledniku kojim se koristite.

Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića.
Ukoliko se ne slažete sa svim gore navedenim, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavljate svoje podatke na ovoj stranici. 

Svi sadržaji objavljeni na ovoj stranici podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ovi uvjeti stupaju na snagu 25.05.2018. godine.
 
Izjava od 25.05.2018. godine

Nekretnine Larus, Larus d.o.o.